Onze zonnebanken

Ervaar het beste bruiningsresultaat onder een van onze zonnebanken! Voorzien van de nieuwste snufjes, een prettig ligcomfort en natuurlijk de beste UV lampen.

Bekijk hieronder welke banken wij aanbieden en welke bank het beste bij jouw huidtype past.

Vijf verschillende soorten

We hebben 6 locaties op verschillende plekken in Amsterdam en omstreken.
Zo is er altijd een locatie bij je in de buurt!

Zonnebank_Power plus@2x
Power plus
Huidtypes
3+ 4

De POWER PLUS intensievere prestaties, verbeterde huidverzorging, geavanceerde comfortvoorzieningen, intuïtieve bediening en een verhoogde service, dat is de nieuwe Ergoline Bluevision.  

Twee grote touch displays, surround Cooling PLUS, Cinematic Sound systeem, Beauty Light LED Complete, hybride Shoulder Tan incl. UV LEDs, Beauty Light LEDs maken de Blue Vision uniek! Een waar genot voor de gevorderde zonner! 

image3
Medium Plus
Huidtypes
2 3 4

De bruiningsprestatie en het grote chassis maken van de MEDIUM PLUS een echte highlight in zijn klasse. Wereld primeurs zoals NFC Connect en Control Center bieden u een ongekend zoncomfort en maken de bediening comfortabeler als ooit tevoren. Deze machine is gebaseerd op de Ergoline 1200 S.

Met Intelligence Performance en de GlowHouse lamp is de bruiningsprestatie zowel op het lichaam als gezicht geperfectioneerd. Door een intelligente aansturing van de GlowHouse lampen worden de verschillende posities van de lampen tot het lichaam vergeleken. Zo wordt rondom een gelijkmatige en een tot 30% intensievere bruining bereikt.

image5
Face*
Huidtypes
2 3 4

Even snel een gezonde teint? Neem gerust plaats en geniet. 6 ultra Performance Plus hoge druk lampen zorgen voor een intensieve bruining van gezicht en bovenlichaam. Het geheel wordt compleet gemaakt door twee hand bruiners. Door 12 UV lampen in het transparante zit gedeelte worden ook de nek- en rugpartij gebruind. De comfortabele zitpositie, de brede handsteunen en de grote voetsteunen beloven een ontspannende zonsessie. De centraal aangestuurde lichaamsventilatie en de standaard aromafunctie (aquafresh en aroma) bij de FACE maken het zonnen bijzonder verfrissend (Het betreft hier alleen bruining van het bovenlichaam).

* De face is beschikbaar in de volgende studio’s: Amstelveen, Hoofddorp

image2
Power
Huidtypes
3 4

Ook de POWER is gebaseerd op een Ergoline Prestige 1400 en is speciaal aangepast voor The GlowHouse. De indrukwekkende LED Light Show en het onovertroffen design zal u op het eerste gezicht gelijk aanspreken.

Het nieuwe Control Center en NFC Connect brengen de extreme comfort en bediening naar een nieuw niveau.

image4
Medium & Soft
Huidtypes
2 3

De MEDIUM & SOFT is een instapmodel in de nieuwe luxe klasse van The GlowHouse. Gebaseerd op een Ergoline 1000 S. Met wereldprimeurs zoals NFC Connect en Control Center biedt de MEDIUM PLUS de klant een ongekend comfort.

Net als bij zijn grote broer de POWER wordt doormiddel van Intelligence Performance een nieuwe standaard gezet in het bruiningsvermogen namelijk de rondom gelijkmatige en een tot 30% intensievere bruining. De fascinerende LED Light Show laat de klant bij het eerste aanblik al zien dat deze bank u heel wat te bieden heeft.

Ready to get your perfect tan?

Zonnen dichtbij huis