campagnepagina_banner_sp
zonnen sunflower

Maak voordelig kennis met The GlowHouse

De zomer is voorbij, maar gelukkig is het bij The GlowHouse altijd zomer. Tijd om aan een gezond kleurtje te werken. Om nieuwe klanten (letterlijk) een warm welkom te geven bij The GlowHouse, hebben we daarom tijdelijk een actie waarbij jij voor slechts €11,95 kan komen zonnen.

Wat moet je doen? Klik op onderstaande button, kies een locatie bij jou in de buurt, vul jouw gegevens in en ontvang direct per SMS een QR-code. Met deze code kan jij naar de gekozen locatie komen en hem laten scannen. Een van onze medewerkers zal de korting dan direct verwerken. Dus meld je snel aan en profiteer van deze zonnige deal!

zonnen sunflower

Gratis zon advies

Wij streven ernaar om iedere klant met een glimlach en een goed bruiningsresultaat de studio uit te laten lopen. Daarom is het belangrijk dat je je de eerste keer goed laat informeren. Onze zonneconsulentes staan voor je klaar en adviseren je graag over het zonnen en welke zonnebank bij jou past.

Onze zonnebanken

Ervaar het best bruiningsresultaat onder een van onze zonnebanken! Voorzien van de nieuwste snufjes, een prettig ligcomfort en natuurlijk de beste UV lampen. Benieuwd naar onze zonnebanken?

Ready to get your perfect tan?

Zonnen vanaf €12,-

Bij welke locatie wil jij de kortingsdeal claimen

Service

Kwaliteit

Plezier

Een prachtige tan

Veilig & Verantwoord

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle acties?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!